ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

Το σύγχρονο και διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον δημιουργεί ανάγκη για ταχύτητα αποφάσεων. Η ταχύτητα αυτή προϋποθέτει την σωστή πληροφόρηση από το λογιστήριο της επιχείρησης. Η αποτελεσματική λειτουργία λοιπόν του λογιστηρίου αποτελεί τον κύριο μοχλό ανάπτυξης της επιχείρησης.
Η  Tax Solution Βασίλειος Μπαγουρδής και συνεργάτες ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες συνθήκες επιδιώκει και εξασφαλίζει στους πελάτες της, λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες με στόχο την λήψη ορθών και έγκαιρων αποφάσεων. Εστιάζουμε στην παροχή υπηρεσιών σε άτομα και επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ανταγωνιστικής εποχής με στόχο τη ραγδαία ανάπτυξη και τη δυναμική εδραίωσή τους στην σύγχρονη επιχειρηματική κοινωνία. Αντιμετωπίζουμε όλους τους πελάτες μας υπεύθυνα, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και εχεμύθεια, αρχές που αποτελούν τα θεμέλια της κάθε συνεργασίας μας.
Οραματιζόμαστε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας μαζί τους και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελματισμό. Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται επί 30ετία στην Ελληνική επιχειρηματική αγορά και αναλαμβάνει τήρηση βιβλίων όλων των εταιριών, όπως και όλες τις συμβουλευτικές υπηρεσίες ιδιωτών είτε απλών είτε πολύπλοκων φορολογικών θεμάτων χάρη  στο άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η μεγάλη μας εμπειρία στην λογιστική οργάνωση και η πίστη στην προσωποποιημένη πληροφόρηση μας καθιστούν πολύτιμους συνεργάτες σας, γιατί ο επιχειρηματίας, η εταιρία αλλά και ο ιδιώτης που επιχειρεί ή απλά διαχειρίζεται το φορολογικό του προφίλ προς την πολιτεία, είναι στρατηγικής σημασίας να πλαισιώνεται από ικανούς συνεργάτες.

Αυτή είναι η προστιθέμενη αξία που έχει να προσφέρει σήμερα το γραφείο μας, και είμαστε περήφανοι για τις υπηρεσίες και τις λύσεις που παρέχουμε.      

Ενδεικτικά οι υπηρεσίες μας

ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΑΣΗ ΕΛΠ

ΕΡΓΑΤΙΚΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ & ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ

ΣΥΝΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙΣ