Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 

Το 1996 ο Βασίλης Μπαγουρδής ιδρύει το λογιστικό γραφείο με μορφή ατομικής επιχείρησης. Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και το εξειδικευμένο προσωπικό και οι γνώσεις τους οδηγεί το γραφείο σε μία δυναμική πορεία ανάπτυξης με αποτέλεσμα το 1999 να ιδρυθεί Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.) με την κατοχυρωμένη επωνυμία "Tax Solution Ε.Π.Ε.", με διευθύνοντα σύμβουλο τον κο. Μπαγουρδή Βασίλειο.

Η εταιρεία διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξοπλισμό μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό συνεργατών που ειδικεύεται συνεχώς σε θέματα λογιστικά, φορολογικά, εργατικά.

ΠΡΟΦΙΛ (gr) left

ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

 

Η Tax Solution βάζει στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας με συνεχή παρακολούθηση φοροτεχνική αλλά και συμβουλευτική. Σκοπός μας είναι να εξελιχθούμε μαζί με τους συνεργάτες μας, τοποθετώντας μας ως στρατηγικό και αναντικατάστατο σύμμαχο στην επιτυχία των συνεργατών μας. Η εκπλήρωση των στόχων που ορίζουν οι συνεργάτες μας είναι βασικό μας μέλημα και εργαζόμαστε πάντα γύρω απο αυτόν τον άξονα.

Βασικό συστατικό στον τρόπο που εργαζόμαστε είναι η συνεργασία και η ωφέλιμη ανταλλαγή απόψεων με τους συνεργάτες μας. Μένοντας ενωμένοι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δοκιμασίες που μια επιχείρηση μπορεί να συναντήσει στην καθημερινότητα της.

 

ΠΡΟΦΙΛ (gr) right img

ΠΡΟΦΙΛ (gr) left (2)

ΠΡΟΦΙΛ (gr) Right (2)

ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 

Η ομάδα μας είναι στελεχωμένη από άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες που πέραν των αναγνωρισμένων τίτλων που κατέχουν παρακολουθούνε τακτικά σεμινάρια με στόχο την εμβάθυνση των γνώσεων τους για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο συνεχώς εναλλασσόμενο φορολογικό καθεστώς της χώρας μας. Πέραν των εκπαιδευτικών κύκλων ενημερώνονται καθημερινώς για τις φορολογικές αλλαγές έτσι ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Φροντίζουμε το κλίμα στην εταιρεία μας, για να υπάρχει η διάθεση και απο τους συνεργάτες μας εν συνεχεία να σας φροντίσουν με την προσοχή που σας αρμόζει. Διατηρούμε τον ανθρώπινο χαρακτήρα μας, παρόλο που το πλαίσιο της εργασίας μας περιβάλλεται απο αυστηρές προθεσμίες.

 

Στοιχεια επικοινωνιας (GR)

Ιερά Οδός 307, Αιγάλεω 122 44
T: 210 531 00 61
E: info@tax-solution.gr

Callnow